КУХАР

КУХАР

• Кількість робочих місць: 1
Види робіт: робота в готелі, приготування страв згідно меню; приготування інших страв по замовленню;  організація правильної роботи працівників на кухні, підтримання чистоти на робочому місці, тощо.
• Праця на період: від зараз
Вимоги:
• Вік до 45 років
• Досвід  роботи  не менше 2-3 років
• Професійна освіта за напрямом «кухар»
• Знання польської та європейської кухні
• Знання польської мови на комунікативному рівні або здатність до швидкого вивчення польської мови
• Вміння обслуговувати спеціальне кухонне обладнання
• Сумлінне виконання своїх обов’язків, відповідальність та працьовитість
• Бажання працювати в колективі
• Медична книжка
• Без шкідливих звичок
• Хороша фізична форма та здоров’я, витривалість.
Роботодавець пропонує:
• Робочий час:  праця в змінах, зміни від 8-12 годин на день згідно робочого графіку; найчастіше бувають такі зміни – з 12:00 до 24:00, з 13:00 до 01:00, також можуть бути і ранкові зміни, з 04:30/05:00 до 14:30/15:00. Робота також може бути у вихідні та свята; можливі надгодини (все залежить від потреб готелю); Відпрацьованих годин у найближчі місяці: липень – 168, серпень – 176, вересень – 176, жовтень – 168, листопад – 160, грудень – 168.
• Оплата праці: 11 зл/нетто
• Проживання:  надається безкоштовно (за рахунок роботодавця) на території готелю; в кімнаті проживає кілька працівників, без кухні.
• Харчування:  трьохразове харчування надається безкоштовно (сніданок, обід, вечеря)
• Робочий одяг: надається, разом з пранням та прасуванням
• Форма зайнятості:  трудовий договір
Додаткова інформація:
• Місце праці: Польща, 59-220 Legnica

Оставить комментарий