ОФІЦІАНТ/БАРМЕН

ОФІЦІАНТ/БАРМЕН

• Кількість робочих місць: 10 (жінки, чоловіки);
Види робіт: робота в готелі; обслуговування та зустріч гостей  та відвідувачів; знайомство їх з меню, у разі потреби — поради у виборі страв, одержання замовлення, передача замовлень; подача страв та напоїв, сервірування столу; інформування про спосіб приготування та склад тих чи інших страв та напоїв; обслуговування конференцій та банкетів, при потребі — допомога на кухні; праця на барі;  підтримання чистоти на робочому місці.
• Праця на період: від квітня-травня, на 6 місяців і більше;
Вимоги:
• Вік до 35 років;
• Досвід аналогічної роботи в готелі або ресторані;
• Досвід роботи на посаді «офіціант» вітається,  досвід  роботи на посаді «бармен» — не є обов’язковим, але такий досвід вітається;
• Можуть бути особи без аналогічного досвіду (працівники мають мати велике бажання працювати та швидко навчатись);
• Знання польської мови на високому рівні;
• Працьовитість та старанність;
• Вміння обслуговувати спеціальне кухонне обладнання;
• Сумлінне виконання своїх обов’язків, відповідальність та працьовитість;
• Бажання та вміння працювати в колективі;
• Медична книжка;
• Без шкідливих звичок;
• Хороша фізична форма та здоров’я, витривалість.
Роботодавець пропонує:
• Робочий час:  10-12 годин на день згідно робочого графіку;
• Оплата праці: заробітна плата – близько 2000 нетто/місяць;
• Проживання: надається роботодавцем безкоштовно (кімната в готелі, в якому працюють працівники);
• Харчування:  надається безкоштовно;
• Робочий одяг: потрібно мати свій зручний для роботи одяг на перший час;
• Тип договору:  трудовий договір;
Додаткова інформація:
• Місце праці: Польща, Słupsk (woj. Pomorskie)

Оставить комментарий